Українська English

Ресторан «Chateau galerie» - меню

Закуски

вихід
грам
ціна
грн
Брускетта з томатами
дрібно нарізані шматочки свіжого томату та цибулі на
підсмажених тостах французького багету з додаванням
сиру Фета, в легкій заправці з оливкової олії
250 59
Брускетта з оселедцем
тихоокеанський оселедець на підсмажених до хрускої
скоринки шматочках французького
багету з рибним маслом власного приготування
250 59
Маслини, оливки, опеньки 150 99
Брускетта з в’яленими томатами
дрібно нарізані шматочки в’яленого томату на
підсмажених тостах французького багету з сиром Фета,
в легкій заправці з оливкової олії
175 69
Овочеве асорті
помідори, огірки, перець болгарський, зелень
280 119
Сирне асорті
Дорблю, Моцарелла, Пармезан з горіхами,
курагою та медом
120/40 99
Рибне карпачо
морський тунець та лосось нарізані
тоненькими скибочками, заправлені
оливковою олією, подаються з слайсами
сиру Пармезан з додаванням лимону
160/15/5/5 199
М’ясна нарізка
буженина, курячий рулет з курагою та домашня
ковбаса, подаються з гірчицею
350 249
Млинці з лососем
млинці з ніжним сиром та слабосоленим лососем
прикрашені листям салата та духмяною зеленню
300 159
Лаваш з сиром та зеленню
лаваш з сиром Фета та Моцарелла підсмажений до
хрумкої скоринки
120 59
Закуска від шефа
ситна та різноманітна закуска (прошуто, салямі,
оливки, маслини, сир Моцарелла, сир Пармезан, помідор в’ялений, перець чіллі маринований, руколла та грінки)
365 269
Сет закусочний від шефа
власного приготовуння ковбаски-гриль, курячі нагетси,
сирні кульки з ніжним фірмовим соусом
350 159

Салати

   
Салат з капусти та моркви
мікс із капусти та свіжої моркви в
поєднанні з запашним кропом та петрушкою під
соковитою заправкою з олії
220 49
Салат «Фітнес»
тонкі смужки свіжої моркви, селери та яблука
заправлені легким соусом на основі кефіру та гірчиці
з додаванням сиру, сухофруктів та горіхів
200 59
Олів’є
класичний олів’є з куркою та майонезом власного приготувавання
250
89
Венигрет
класичне приготування з додаванням домашньої запашної олії
250
59
Салат «Грецький»
класичне поєднання сиру Фета та свіжих овочів
з маслинами, заправлений оливковою олією
220 99
Салат «Нісуаз» з тунцем
листя салату, смажений тунець, спаржева квасоля з
томатами в поєднанні з відвареним курячим яйцем та
маслинами, заправляється міксом з оливкової олїі,
соєвого соусу і лимонного соку
210 99
Салат «Цезар» з куркою
листя салату з томатами в поднанні зі смаженою
куркою гриль та підсушеними крутонами, подається
з сиром Пармезан з додаванням класичного соусу Цезар
200 129
Теплий салат з індички та яблук
смажене філе індички в поєднанні з печеними
яблуками та болгарським перцем, подається з міксом
салатів з додаванням гарбузового насіння,
заправляється міксом на основі оливкової олії,
соєвого соусу та лимонного соку
220 129
Теплий салат з телятини «Шато»
підсмажене філе яловичини в поєднанні з запашними томатами,
селерою, подається з міксом салатів, заправлені фірмовим сусом
на основі оливкової олії, соку імбиря та соєвого соусу
200
159

Супи

вихід
грам
ціна
грн
Курячий бульйон з яйцем по-домашньому
зварений з овочами (морква, цибуля, селера),
подається з відвареним перепелиним яйцем
250 49
Борщ зі свининою
класичний український борщ зварений на основі
м’ясного бульйону зі свинини, подається зі сметаною та
часниковими тостами з житнього хлібу
250/50 49
Грибний крем-суп
приготовлений за класичним рецептом, подається з
часниковими крутонами
, 250 49
Гарбузовий крем-суп
Ніжний суп-пюре на вершковій основі
250 49

Паста

   
Карбонара з яйцем та вершковим соусом 300 99
Пенне «Чотири сири»
паста з сирами Дорблю, Моцарела, Пармезан та Королівсь кий

250

99

Основні страви

   
Скумбрія з овочами
філе скумбрії, мариноване в духмяних травах
та запечене з овочами
за 100 79
Камбала на грилі від шефа
підсмажена камбала на грилі з подачею від шефа
за 100 79
Стейк з лосося
запечене філе лосося, подається з соусом Тартар
100/50 199
Стейк з телятини з ягідним кюлі
з додаванням розмарину, подається з ягідним кюлі
200/50 199
Стейк курячий у вишневому соусі
підсмажене філе з ягідним соусом та яблучним пюре
10/120 99
Медальйони з телятини з сиром Моцарелла
соковите філе телятини обсмажене до золотистої
скоринки, запечене з томатом та сиром Моцарелла,
подається в супроводі прованських трав
5200 229
Блюдо від шефа «Веллінгтон»
ніжна теляча вирізка медіум прожарки, запечена в білих
грибах із Закарпаття під хрумкою скоринкою з тіста
300 279
Свинина у гірчичному соусі
обсмажений стейк в поєднанні з вершково-гірчичним соусом
подається з запеченою картоплею під сиром Пармезан
200/100/30 189
Індичка під соусом Дор-блю
соковиті шматочки індички підсмажені з обох сторін під
вершковим соусом Дор-блю, який придає неімовірну ніжнісгь
150/50
169
Галушки фаршировані свининою/печінкою
пухкі полтавські галушки з начинкою зі свинини/печінки
та вершково-грибним соусом
300 69
Деруни фаршировані з грибами/м’ясом 250 69
Печеня по-домашньому
особливо смачне поєднання шматочків свинини з овочами
томлені в горщику до повної готовності
400 139
Кролик від Шефа
ніжне м’ясо кролика в імбирно-тиквинному соусі
150/100 339

Гарніри

   
Рис з овочами
відварений рис з міксом з овочів заправлений рослинною олй
150
по
49
Картопляне пюре 200 49
Картопля по-селянськи 300 49

Соуси

   
Соус ягідний/тартар/вершково-гірчичний 50 19
Соус барбекю /Дор-Блю
50

29

Хоспер меню

вихід
грам
ціна
грн
Лосось на грилі у лаваші 100 199
Скумбрія на грилі у лаваші 100 79
Шашлик з телятини у лаваші 100/20 129
Шашлик зі свинини у лаваші 100/20 99
Шашлик з курки у лаваші 100/20 69
Овочі на грилі 200 89
Хлібний кошик 110 19

Десерти

   
Торт Наполеон
класичний листковий торт з ніжним заварним кремом
150 59
Нуга з Монтелімара
вершкове морозиво з мигдалем під ягідним соусом
120/30 69
Папа-Кота
італійський десерт за класичним рецептом із
П’ємонту, подається з ягідним кюлі
130 49
Морозиво 100 39
Шоколадний фондан
класичний фондан з чорним шоколадом з
додаванням морозива
155 69
Торт «Три шоколада»
ніжний шоколадно-вершковий торт, готується з
трьох шарів молочного, білого та темного шоколадів,
які злились в єдиний неперевершений смак
100 69
Крем-Брюле
класичний десерт із заварного крему з карамельною скоринкою
100
49
Сет солодощів від шефа
нуга з Монтелімара, торт «Три шоколада», крем-брюле, «Наполеон»
200
129

Коктейлі б/а

   
Молочний
молоко, морозиво пломбір, сироп на вибір
275 49

Чай

   
Фірмовий Шато 400мг 60
Чорний в асортименті 400мг 39
Зелений в асортименті 400мг 39
Фруктовий 400мг 39
Трав’яний (липа, меліса, м’ята, чебрець) 400мг 39

Кава

   
По-східному/Turkish coffe   30
Рісторетто/Ristoretto   29
Еспрессо/Espresso   29
Американо/Americana   29
Капучіно/ Cappuccino   39
Латте/ Latte   39
Раф/Rqf   49
Еспрессо-Шато   49
Фламбований капучино   49

Hanoї

   
Морс з журавлини 200 20
Компот-узвар 200 15
Сік в асортименті 200 15
   

Алкоголь

       
  об’єм ціна за, гривні
  (л) 50мл. 100 мл. бут.
Горілка        
«Nemiroff» Преміум 0,5 25 50 250
Premium Абсолютний стандарт 0,5 19 38 190
«Nemiroff» Делікат 0,5 19 38 190
«Nemiroff» Штоф 0,5 19 38 190
Коньяк        
Martell KS 0,5 160 320 [600
Бренді        
Арарат 5* (Вірменія) 0,5 80 160 800
Sandeman Imperial (Spain) 0,5 60 120 600
Вірменський коньяк 5* 0,5 50 100 500
Вірменський коньяк 3* 0,5 45 90 450
Ром        
Santiago de Cuba Anejo 1,0 45 90 900
Santiago de Cuba Blanco 1,0 45 90 900
Джин        
Bankes London Dry Gin 1,0 43 86 860
Текіла        
Espolon Reposado Tequila 0,75 60 120 900
Espolon Blanco Tequila i,o 50 100 1000
Настоянки        
Jagermeister 1,0 60 120 1200
Becherovka 1,0 60 120 1200
Вермут        
Martini Bianco 1,0 25 50 500
Cinzano Bianco 17% 1,0 20 40 400
Віскі        
Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, USA 0,7 80 1601 [120
O’Reilly’s Whiskey 0,7 60 120 840

 

Безалкогольні та газовані напої

вихід
мл
ціна
грн
Мінеральна вода Боржомі (скло) 0,5 45
Моршинська Преміум не газована 0,33 ЗО
Моршинська Преміум слабо газована 0,33 ЗО
Мінеральна вода Моршинська 0,5 20
Пенсі (скло) 0,3 25
Пенсі (пет) 0,5 25
Тонік «Швенс» 0,5 25
7-UP 0,5 25
Мірінда 0,5 25

Фірмові коктейлі

вихід
мл
ціна
грн
Прованс
білий ром, лікер, фреш з лайму, базилік,
тростинний цукор
130 130
Шато
білий ром, 2 види лікеру, тонік, фреш з лайму
200 130
Оскар
темний ром, лікер, вермут, імбирна настоянка,
фреш з лимону
115 130

Коктейлі алкогольні

   
Глінтвейн 200 69
Апероль Шприц
лікер Апероль, ігристе вино, содова, апельсин
, 300 90
Джин тонік
джин, тонік «Швепс»
200 90
Нуса Дуа Грог
білий та темний ром, фреш з апельсину та лайму,
тростинний цукор
150 130
Огірковий стронг
джин, лікер, фреш з огірка, імбир,
тростинний цукор
145 130
Лонг Айленд Айс Ті
содова, ром, джин, текіла, лікер Тріпл-сек,
лимонний сік, пепсі-лайм
200 90
Морський бриз
горілка, сік з журавлини, грейпфрутовий сік, лайм
200 59

Пиво в пляшці

   
Карлсберг 0,5 27
Грімберген (світле та темне) 0,3 45
Балтика 7 0,5 27
Карлсберг б/а 0,5 27
Сидр «Сомерсбі» 0,5 35
Кроненбург Бланк 0,46 45

Пиво розливне

   
Грімберген Бланш 0,3/0,5 3 5/59

Закуски до пива

вихід
грам
ціна
грн
Курячі крильця «Poulet»
ніжні курячі крильця, замариновані в фірмовому
маринаді, підсмажені у фритюрі до хрусткої
скоринки, подаються з пікантніш медово-соєвим
соусом на основі томату
150/50 69
Ребра в кунжуті
обсмажені до хрумкої скоринки в соусі Барбекю з кунжутом
250
149
Сухарики
смажені шматочки житнього хлібу
з вершково-гірчичним соусом
100/50 34
Сирні палички
ніжний сир моцарелла в паніровці
подається з часниково-вершковим соусом
100 59
Плато «Тераса»
чіпси, сухарики, арахіс
50/50/35 50

 

Фреш СІК

  за 200 мл
Апельсиновий/ Orange   60
Яблуневий/Apple   50
Морквяний/ Carrot   50
Лимонний/Lemon   75

Доповнення

вихід
грам
ціна
грн
Сироп/Syrup 10 8
Топінг/Topping
Молоко/ Milk
10 10
80 5
Мед/Попеу
Лимон/Lemon
50 15
10 5

 

Шановні гості,
просимо вибачення за незручності,
але за розбитий Вами посуд
доведеться сплатити згідно діючого прейскуранту.

 

Також пропонуємо фірмові мусові торти
від шеф-повара за рецептом всесвітньо відомої
кулінарної академії Ектора Браво.